вівторок, 10 лютого 2015 р.

Модуль 2.Рефлексія

   Опрацювавши навчальні матеріали другого модуля, я навчилася створювати блог, усвідомивши, що вправи модуля срямовані на формування та вироблення навичок ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій для підтримки навчання учнів. Зрозуміла також, як навчальні проекти можуть допомогти учням у розвитку навичок 21 століття. Також завдяки вправам, що входять до модуля, познайомиласяз особливостями використання методу проектів, з таблицею оцінки учнівських проектів, поглибила знання про інноваційні технології.
    Познайомившись з з вправою 2, дізналася про ознаки навчальних проектів та з тим, як спрямувати учнів на правильний вибір теми проекту, на формулювання проектних завдань.
     Вважаю, що використання методу проектів сприятиме заохоченню учнів до пошуку, до проведення досліджень, які сприятимуть розвитку навичок логічного та творчого мислення.
     Переконана в тому, що на основі методу проектів можна побудуватиуроки узагальнення, а вся дослідницька діяльність дітей буде направлена на покращення навчальних досягнень учнів.
     Під час роботи з матеріалами модуля зрозуміла суть методу проектів: проектна діяльність допоможе учням відповідати  вимогам державних освітніх  стандартів.
     Зацікавили вправи з дизайнерськими рекомендаціями щодо проектів.

Немає коментарів:

Дописати коментар